Company

Company Name
Misaki Megumi Suisan Co., Ltd.
Location
658-142 Jogashima, Misaki-cho, Miura, Kanagawa
Factory
658-142 Jogashima, Misaki-cho, Miura, Kanagawa
TEL. (046) 881 - 7286 / FAX. (046) 881 - 7290
CEO
Yukio Ishibashi
Capital
10 million yen
Establishment
19th June 1986
Business content
Processing and sales of tuna, fresh fish and marine products
Number of Employees
64 people (including part time) / March, 2018
Fiscal Year Sales
2013 fiscal year 46 billion 90.2 million yen
2014 fiscal year 54 billion 61.08million yen
2015 fiscal year 56 billion 49.4million yen
2016 fiscal year 60 billion 16.23million yen
2017 fiscal year 60 billion 20.8million yen
Banks
Yokohama Bank, Misaki Branch
Mizuho Bank, Yokohama Central Branch
Sumitomo Mitsui Banking Corporatio, Kamiooka Branch
Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ, Yokosuka Branch
Shoko chukin, Yokohama Branch
Miura Fujisawa Credit Bank, Misaki Branch
Facility
Ultra low temperature refrigerator (-60°)
Affiliate
Ishibashi SuisanCo., Ltd. - Maguro (Tuna) and Sales of Frozen Processed Products
Neo · Emotion Co., Ltd. - Food Service Business
MEGUMI F & S SINGAPORE PTE. LTD.
MEGUMI SUISAN US HOLDING INC.
Megumi sohonten
Business hours:9:30~16:30 (Closed on Monday / Thursday)
ADDRESS:658-142 Jogashima, Misaki-cho, Miura, Kanagawa
TEL:0120-81-7286
会社名
株式会社 三崎恵水産
所在地
神奈川県三浦市三崎町城ケ島658-142
工場
神奈川県三浦市三崎町城ケ島658-142
TEL.(046)881-7286/FAX.(046)881-7290
代表取締役
石橋幸男
資本金
1,000万円
設立
1986年6月19日
業務内容
マグロ、鮮魚及び水産物の加工、販売
社員数
64人(パート含む) 平成30年3月現在
年度売り上げ
2013年度 46億9020万円
2014年度 54億6108万円
2015年度 56億4940万円
2016年度 60億1623万円
2017年度 60億2080万円
取引銀行
横浜銀行 三崎支店
みずほ銀行 横浜中央支店
三井住友銀行 上大岡支店
三菱東京UFJ銀行 横須賀支店
商工中金 横浜支店
三浦藤沢信用金庫 三崎支店
設備
超低温冷蔵庫(-60°)
関連会社
(株)石橋水産 まぐろ及び冷凍加工品販売
(株)ネオ・エモーション 外食事業
MEGUMI F&S SINGAPORE PTE. LTD.
MEGUMI SUISAN US HOLDING INC.
恵総本店
営業時間:9:30〜16:30 (月・木定休日)
住所:神奈川県三浦市三崎町城ケ島658-119
お問合せ:0120-81-7286

We are proud of our professional staff.

"Mekiki" of Maguro is the same as "an eye for people." Anyone can judge something they can see that looks good. On the other hand, how can one imagine what you can not judge by appearance? We judge the value based on the knowledge one has gained through experiences. We also experience both failure and success in assessment process, and, that’s why we study every day in order to make sure of the judgement. In other words, it is to cultivate "an eye for people."

Even since the early days of the wholesale Maguro business running the trucks on no sleep day and night, we've been blessed with wonderful staff and customers.

We are proud of our professional team who achieve the work with their professional skills at their own place.

We set out for the ocean to strive to build the company deserving trust by developing their faculities.

会社の財産は“人”

まぐろの目利きは"人を見る目"と一緒です。見た目が良いものは、誰が見ても良いと分かる。対して、外見で判断できないものを、経験で培った知識をもとにいかに想像し、価値を判断するのか。失敗もあれば成功もあり、その目利きを確実なものにするために我々は日々勉強するのです。すなわちそれは"人を見る目"を養うことでもあります。

日夜寝ずにトラックを走らせ、まぐろの卸をはじめたその当時から、スタッフに恵まれ、信頼関係を積み重ね、お客様にも恵まれ、現在があります。

弊社の誇りと強みは、互いに信用し合い、いざという時に一致団結できる"仲間"とそれぞれの持ち場での"プロフェッショナルな人材"です。社員一人ひとりの適正を見極め、十人十色の長所を引き出しながら人材育成をし、よりお客様から信頼頂ける組織を目指してまいります。

Produce. Gisuco inc / Designer. Yuhei Takazawa / Developer. Akifumi Takayoshi / Photographer. Tadayuki Aritaka / Editor. Haruka Ishibashi